13.7.2022 Střelecký pohár.

17.08.2022 14:05

sobota  13.7.2022.
Další ročník střelecké soutěže o Putovní pohár MS České Meziříčí je za námi. Letošní ročník jsme pojali jako myslivecký den s kamarády, bývalými myslivci, manželkami po bývalých členech spolku, a přateli myslivosti, kteří významě pomáhají našemu mysliveckému spolku.
Od rána se konala na střelnici Břílník střelecká soutěž, které se zúčastnilo 17 střelců z toho 6 členů našeho spolku. Soutěž byla vypsána na Americký trap 2x 15 terčů. O putovní pohár bojují pouze členové našeho mysliveckého spolku a nejúspěšnějším se letos stal Ivo Luňák, jehož jmenovka, jakožto letošního vítěze bude připevněna na  podstavec poháru. V otevřené soutěži pro všechny tzn. naše členy a hosty si vítěztví vystřílel Michal Jindra z Bohuslavic.
Od 14.00 hodin jsme uspořádali Společenské setkání s opékáním prasete. Jak je výše uvedeno dorazili k nám některé manželky našich členů. Dorazili také ti nejstarší myslivci a manželky po bývalých členech. Bohužel každým rokem se jejich řady snižují. Jejich povídání o zážitcích souvisejících s myslivostí bylo pro nás mladší zajímavé. Pozvání také přijali páni starostové z Českého Meziříčí a Rohenic a další hosté.
Tento myslivecký den se jistě vydařil a budeme se připravovat na další ročník.

     

      -MN-
foto z akce ve fotogalerii